ТОВ Центр промислової діагностики та контролю
  • Українська
  • English

Нова послуга – виявлення корозійних пошкоджень з використанням ультразвукового дефектоскопа нового покоління Mentor UT 32/32 на фазованих решітках

Лабораторія – ТОВ «Центр промислової діагностики та контролю» розширила спектр своїх послуг та поповнила свій інструментальний парк сучасним ультразвуковим дефектоскопом нового покоління  Mentor UT 32/32 на фазованих решітках, виробництва компанії «GE», США.

Mentor UT 32/32 – мобільний прилад , призначений для моніторингу зовнішніх і внутрішніх корозійних пошкоджень металу і визначення його фактичної товщини в режимі реального часу по всій довжині досліджуваного матеріалу. Даний прилад  забезпечує найвищий рівень якості та точності вимірювань з розділовою здатністю по товщині до 0,05 мм.  Програмне забезпечення, що використовується з приладом, включає в себе весь необхідний мультимедійний контент і дозволяє створювати покрокові сторінки всього ходу виконання заданої карти і передавати їх по локальній мережі або через Інтернет на будь-який гаджет для аналізу.

Таким чином, процес виявлення корозійних пошкоджень металу (з  використанням ультразвукового дефектоскопа нового покоління Mentor UT 32/32) є максимально оптимізованим для швидкого отримання чітких і точних результатів дослідження.

Завдяки малогабаритності приладу фахівці лабораторії  з легкістю можуть виїхати в будь-який регіон України для проведення дослідження. А також, можуть виконувати додаткові лабораторні дослідження складу і структури металу в місцях корозійних дефектів і надати рекомендації щодо ремонту або заміни пошкоджених ділянок.